Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Emexon System Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Membrana pentru izolatie fonica Emex Sound
525 lei
Brand
EMEXsound membrana
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Membrana sintetica pentru izolare acustica, vascoelastica, de inalta densitate, bazata pe polimeri ce asigura niveluri excelente de izolare fonica in cadrul constructiilor traditionale, afectand insesizabil grosimile peretilor, acoperisurilor, tavanelor sau podelelor. Varianta SY este autoadeziva.

Material: EMEXsound este o membrana sintetica pentru izolare acustica, vascoelastica, de inalta densitate, bazata pe polimeri ce asigura niveluri excelente de izolare in cadrul constructiilor traditionale, afectand insesizabil grosimile peretilor, acoperisurilor, tavanelor sau podelelor. Varianta SY este autoadeziva.

Dimensiuni: rola 1,22 x 6,05 m, grosime 2,6 mm, autoadeziva

Aplicatii:
• Izolatie impotriva zgomotelor propagate de aer de la nivelul peretilor verticali cu densitate de suprafata redusa (pereti despartitori usori sau placi realizate din diferite materiale).
• Izolatie impotriva zgomotelor propagate de aer de la nivelul plafoanelor.
• Reducerea nivelul zgomotelor de impact pe toate tipurile de pardoseala, membrana fiind aplicata intre placile de faianta si stratul initial al podelei.
• Atenuarea zgomotelor de impact generate de agentii atmosferici asupra suprafetelor din metal.
• In combinatie cu materiale fonoabsorbante, membrana da nastere unor produse cu inalte performante de izolare fonica.
• Aplicatiile sale in domeniul industrial se intind de la izolarea fonica a cabinelor si pana la fonoizolatia salii masinilor, burlanelor, a placilor metalice etc.

Avantaje

Eficienta maxima.
Inalta densitate si caracterul vascoelastic ale membranei EMEXsound o transforma intr-o reala bariera impotriva sunetelor, reducand in mod substantial nivelul de zgomote transmise.

In combinatie cu materialele absorbante, cum ar fi vata minerala, membrana creeaza un efect de amortizare ce face ca sunetul sa treaca prin materiale de diferite densitati, reducandu-se astfel nivelurile de energie si asigurandu-se o izolatie fonica optima.

Spatiu minim.
Inalta densitate a membranei EMEXsound permite adaugarea de masa pe sistemele constructiilor traditionale insa fara a ocupa spatiu deloc. Aceasta inseamna ca putem obtine niveluri inalte de izolare cu grosimi minime.

Izolatie asigurata pe intreaga gama de frecvente.
Multumita caracteristicilor speciale, EMEXsound reduce considerabil punctele cu o izolatie mai slaba, datorate frecventei de rezonanta si frecventei de coincidenta tipice sistemelor traditionale de constructie. Acest fapt faciliteaza sporirea izolatiei fonice pe intreaga gama de frecvente.

Efect de amortizare.
EMEXsound asigura un grad excelent de amortizare a vibratiilor panourilor metalice si a materialelor usoare, reducand zgomotul produs de agentii atmosferici asupra constructiilor usoare sau cel generat de vibratiile din unitatile care adapostesc utilaje.

Aplicare simpla si rapida.
Toate produsele EMEXsound sunt usor de aplicat si nu necesita scule speciale. Mai mult decat atat, produse precum EMEXsound S (autoadeziv) si EMEXsound Y (cu o latime egala cu cea a placilor din ipsos) asigura o aplicare chiar mai rapida.

Adaptabila la suprafetele neregulate.
EMEXsound este extrem de elastica si flexibila, caracteristici ce o fac perfect adaptabila la suprafetele curbate sau punctele dificile, cum ar fi colturile.

Rezistenta impotriva putrezirii si uzurii cauzate de trecerea timpului.
Proprietatile EMEXsound raman neschimbate odata cu trecerea timpului; membrana nu absoarbe apa si nici nu sustine formarea mucegaiului.

Rezistenta la foc. EMEXsound este singura membrana fonoabsorbanta de pe piata ce intruneste standardele Euroclass si, mai mult de atat, avand o clasare exceptionala: Euroclass B, S2, D0. Cu alte cuvinte, aceasta membrana nu sustine aproape deloc focul (nu imprastie flacarile), nu se desprinde si nu raspandeste particule lichide.

Montare. Se monteaza ascuns pentru izolarea fonica a peretilor, acoperisurilor, tavanelor sau podelelor. Variantele S dispun de suprafata autoadeziva.
Din Gura in Gura